ISLA MUJERES - Poc na Hostel

Tjabbaaaa! 

Busy leva life!

Nej men jag har haft några riktigt najs dagar på Isla Mujeres. Det är väldigt turistigt i byn men för mig spelar inte det någon roll. Man kan hyra cyklar (gå till ett uthyrningsställe en regnig dag och få ett pris och kräver sedan samma pris på den soliga dagen du egentligen vill hyra cyklar på ;) ) 

Den första jag träffade här var Katrin, som jag träffade en sväng i Tulum. Riktigt härlig tjej OH vi har gjort det mesta ihop här 😂 det har också varit några kanadensare, australiensare, norrmän och britter i vanlig ordning ;) Hostellet är en del party och det är svin-härlig stämning. Jättelätt att träffa nya personas. 

Den första dagen tänkte vi hyra cyklar men det ösregnade (men vi fick ett bra pris) så vi sket i det. Vi chillade nog mest runt tror jag. På eftermiddagen hittade jag en kanadensare, några irländare och så och vi gick till en bar och jag provade ceviche för första gången haha. Det är typ som tapas fast fisk (och chili såklart) och sen kom vi tillbaka till Hostellet, hängde i baren typ hela hostellet så jäkla kul och därefter fortsatte vi i beachbaren. Sjukt rolig kväll och det är något alldeles speciellt att dansa till salsarytmer i sanden på en ö i Mexico :)

På den andra dagen skapade gu...... Nej skoja. Vi gick till stranden och hängde där. På kvällen hängde vi i baren och socialiserade oss men jag gick och la mig ganska tidigt :) 

Igår hyrde vi cyklarna! Lagom slöa drog vi oss tillslut iväg och det är jag jätteglad för. Vi cyklade mot Punta sur och det var verkligen  jättefint. Inte alls som den turistiga håla staden är. 





Ah! Det laddas inte fler bilder så jag fyller på sen! Oavsett avslutades gårkvällen med dans, fint sällskap och skinnydipping. Bra kväll! 😍

Nu bär det av mot Isla holbox och tribu Hostel. Det blir kul och jag tror det blir cirka som här. Vi får se hur länge jag blir där ;) 

Saken med isla mujeres är att antingen älskar du eller så hatar du det. Jag tyckte om det, turistigt men ok ändå. Mycket backpackers och vårt hostell var fullt av folk på kvällarna och det var riktigt bra stämning. Jag tror mycket handlar om vilket hostell du kommer på och jag kan verkligen rekommendera poc na :) 
Mammi
2015-12-22 @ 22:03:13

Underbara Ellinor det gläder mig att få se foto igen. Det är så kul. Jätteroligt att höra att du har det bra och att du träffar nya människor så lätt. Övärlden verkar passar dig bra så vi hoppas att nästa ö också passar dig bra. Här har det inte gått så bra med SPA et. Den elektroniska kopplingen lär vänta på sig eftersom våra ampere inte räcker. Men det löser sig så småningom. Lite vår otur med teknik. Bara det blir bra i slutänden och det blir det. Puss. Love you 😍❤️

Svar: ååååh alltid ska det vara något! men det löser sig alltid :) Nu är jag på Island holbox och det blir nog bra. de har bara golfbilar och sandvägar så det är nog jättemysigt. ska till supermarket nu och köpa mat. ska bli kul att laga mat igen 😊😙
ellinor♥

pappi
2015-12-22 @ 22:06:26

Nu börjar det likna nått. Bra människor, bra boende och härliga miljöer. Skit kul att du har det bra igen!😀 Här är det full rulle med julstök och spa bad men det är roligt när det väl är klart😄 Hoppas att nästa ö är lika mysig som den du är på nu och att träffa fler härliga människor.
Jätte puss o kram Pappi

Svar: hihi så det ska va ju! ni firar jul hemma va? :)
ellinor♥

Sandra
2015-12-22 @ 22:59:14

Hej ellinor! Hittade din blogg nu haha 😁 jag har lite att ta igen,tur det e jul nu så jag har tid att läsa om allt ditt 💜 men läste ett passande inlägg då jag oxå varit på isla mujeres o samma hostel.tyckte jätte mkt om isla o hostlet var fantastiskt redan då 😄tack för nostalgin! Nu ska jag fortsätta följa dig. God jul snäckan!😘

Svar: hihi välkommen hit! jag Jag älskade pocna! tycker synd om detta hostellet som har mkt att leva upp till 😂 god jul! 😙
ellinor♥

Faster Lena
2015-12-23 @ 13:20:13

GOD JUL ELLINOR,
Tack för de fina bilderna. Du verkar ha det väldigt trevligt och framförallt varmt och skönt. Här skiner solen idag 23/12 och ca 10 grader varmt. Har jul-stökat lite bl a kokt revben som sedan ska in i ugnen, prova på 2 olika sorters galze. Dessa ska jag frakta med till Li och Jörgen. Ålen var svår att få tag på med det löste sig. Hoppas du får en trevlig julafton, men det tvivlar jag inte på det blir nog håll i gång. Ha det så mysigt och många kramar från Lena och Peter.

Svar: GOD JUL ! åh så gott med revben 😂 du gör dem så bra! konstigt att det är så varmt fortfarande hos er 😂 hälsa Peter också! 😙😙
ellinor♥




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0