Enero 31 -

Hola!
Idag hade vi 2 dubbellektioner idag i skolan. Först 2 timmar allmän spanskgrejs, sen 2 språklektioner. Ungefär samma sak men på de två första fick vi bilder och skulle beskriva personerna på bilderna. En kul övning som vi fick göra 2 och två. Jag jobbade med en korean och blev glad för det, de är bäst. Har roligast med koreanerna hehe. Kineserna sitter där och tyr sig till varandra, pratar kinesiska och flinar med handen för munnen. 
 
En sak som jag däremot kan bli lite irriterad på är att typ ingen kommer när vi börjar. De droppar in under dagen, och visst fine, gör som ni vill. Men slösa inte min tid. Imorse var det jag och kinestanten som var där när vi började. 2 av 7. Och då väntade läraren på att någon annan skulle komma också (visst, kanske bra så jag slapp jobba med kinestanten) men som sagt, ta inte min tid i skolan, speciellt inte när jag väntar 40 minuter i skolan innan den börjar för att inte komma 15 minuter sent varje morgon. Aja. 
 
I vilket fall kom koreanerna efter en stund och sen jobbade vi. förutom under en pratövning på språklektionen när jag jobbade med killen från libyen. Han är också bra, men mitt under pratövningen (vi hade två olika papper och "informationen" jag behövde fanns på hans papper så man frågar och svarar osv.) så tar han mitt papper och börjar skriva i sitt papper. Jag bara kollade på honom och visste inte om jag skulle skratta eller gråta haha. 
 
I vilket fall så kom jag hem vid 3, heeelt slut i huvudet. Det har visat sig att Mateo har halsfluss och Maria var också sjuk så jag gjorde lite läxor och när de hämtade claudia så slumrade jag till en stund. Riktigt trött i huvudet. När de var tillbaka så busade jag med barnen (haha, ibland är det verkligen riktigit kul, Mateo blir helt hypead av medicinen haha) innan vi drog till mataffären och handlade. Till middag åt vi sen pannbiff osv, sviiiiiingott, och efter det skypeade jag med familjen (åååh, jag älskade min pappa tills stunden han tryckte upp en semla i webcamen....) och målade naglarna! :) 
 
Hur har ni haft det idag? 
 
Pussilipuss!
 
biiibbii!
 

Haha, älskar denna lärarens förklaringar. Här förklaras dåtid. 


Jaha, och exakt var hittar man dessa spanjorerna dåh? :O


Bus!


Och mys med biiibbbi! (pippi)

Också dom nya nagarna såklart!
RSS 2.0