MÅNDAG - Uvita

Tjabba! 

Här i uvita behöver man inte stanna länge. Eller alltså jo om man vill göra alla de grejerna som turistbyråer säljer så kan man stanna ett tag men utöver det så finns det inte mycket mer. 

Igår kom vi hit runt lunchtid. Busschauffören sa att det fanns plenty of hostels in town. Well. Nej. Det fanns ett. Typ 3 kilometer bort. Det hade vi iofs hört om och när vi gått de kilometrarna i strålande solsken och ryggsäckar både på.mage och rygg så var hostellet fortfarande värt det så att säga. Supermysigt är det. 

Vi åt och sen gick vi till stranden. Så skönt att bada! Det kom lite äckligt varma vindar emellanåt men det gick jättebra. Stranden är verkligen jättefin men tyvärr hade inte jag mobilen med. På kvällen tog vi en taxi till stan och handlade på en stor supermarket och tog ut pengar. Efter det gick vi hem och lagade mat. 

Vi var sugna på att ta surflektionet idag så vi hörde i kassan vad de kostade. 50 dollar för 2 timmar. Nejdu. Det kan jag ha roligare för.  Vi hyrde dock cyklar och cyklade till ett vattenfall där man kunde bada och åka rutschkana nerför. Jag bara badade :)


Min cykel är såklart den med färgglatt styre för dens kedja hoppade av fem miljoner gånger påvägen!

Fint äre!

När vi kom tillbaka la vi in våra kläder på tvätt. Halleluja! 3000 colones för att tvätta hela packningen. Jag passade också på att tvätta delar av min ryggsäck för som nämnt läckte det ut schampoo för typ fyra veckor sen och det luktar fortfarande så jag stod där ett tag och tvättade haha. Sjukt mycket shampoo! 

Därefter käkade vi lunch och så Skypeade jag men mina kära föräldrar. Jag har haft lite hemlängtan idag och igår men jag tror mest det beror på att jag är trött och så. Det är så . Varmt plus att vi ju inte äter lika noga som hemma, jag menar med protein och så. 

Vi hade tänkt gå ut till stranden som är formad som en valfena nu på eftermiddagen men tydligen är vattnet för högt idag. Vi sparar det tills imorgon och då tänkte jag faktiskt hyra snorkel så man kan kolla lite under vattenytan också :) 

Nu sitter vi på ett café här i uvita, mest för att här inte är något annat att göra haha. Vi tog cyklarna igen och cyklade hit för att hitta vykort men här fanns inga. Så det blev en smoothie på ett café och Lisa läser och jag bloggar. 

Tur man behöver ha lite tråkigt för att uppskatta det roliga :)

Puss o kram!
/e
RSS 2.0