Long time no see part 2

Hejsan!
Det var inte en sekund förtidigt med en uppdatering! Jag hoppas att ni mår bra där hemma och att solen skiner för glatta livet. Jag har hört att ni haft fint väder nu senaste, härligt. Det har inte vi. Faktiskt så har det snöat några gånger i veckan - och igår låg snön till och med kvar på gräset när jag åkte till skolan. Not najs.

Senaste ni hörde? Det måste ha varit i förra helgen. Söndags kanske? Jag kan börja med att berätta att magen är betydligt bättre och mår bra igen. Tipsen: drick mycket (jag dricker någonstans mellan 1,5 -2,1 liter varje dag), ät långsamma kolhydrater, och så lite fett du kan. Och så rör på dig. Och inga baljväxter, kål eller lök.

I vilket fall så började jag ordentligt på gymmet i måndags. I lördags kände jag mer av gymet, kollade runt och sånt. Blev mest benövningar eftersom man kan göra dem och titta runt samtidigt. Efter det passet hade jag träningsvärk ungefär tills igår.

Allafall, i måndags körde jag mest mage men vågade inte riktigt gå in i testosteronhörnan (jag kallar den det, jag ska fota den någon gång så ni förstår vad jag menar..) och hämta fria vikter, så den träningen gick sådär.

I tisdags så tränade jag armar och har fortfarande träningsvärk. Det är så sjukt hur svag jag är i armarna jämfört med andra delar av kroppen. Men nu blir det ändring på det!

Igår körde jag kondition och eftersom jag läst någonstans att konditionsträning tar mest om man styrketränar innan, så blev det lite som ett cirkelgym. Då körde jag i närmre 2 timmar och var helt slut efter cirka halva passet..

Idag är det thursday legday - ben- och gumpövningar för hela slanten! Jag ska verkligen bygga upp min lilla taniga gump till sommaren har jag bestämt så jag lyfter tyngre vikter för gumpen än för t.ex. axlar och armar. Idag blev det faktiskt rekord - 90 kilo i 2 set/10 reps och 100 kilo i 2 set/10 reps med gump och framsida lår! Mitt mål är 120 kilo i 4 set och det är inte så långt ifrån!

Som ni märker är jag helt sjukt taggad för träningen. Jag älskar det. Någon dag gick jag upp klockan 8 för att vara på gymmet 9 och sen ta bussen klockan 11. Och det skulle jag inte gjort. Gymmet var knökfullt när jag kom och ännu mer fullt när jag gick. Det är faktiskt lite jobbigt eftersom det tyder på hög arbetslöshet.

jag har kommit på att den bästa tiden är mellan 3 och 5. Då är det i det närmsta ingen på gymet och det gillar jag. Då kan man träna effektivt med pyttelite tid mellan varje övning och maskin. dessutom passar det mig bra att ta med mig en större lunch med mycket protein och kolhydrater tll skolan, äta den när vi har rast halv 12 och sedan sticka direkt till gymmet från bussen så att jag är där klockan 3. Sedan gymmar jag så jag är hemma igen vid 5, lagom tills barnen är klara med sina mellanmål och Maria kan gå ut och springa. '
Eftersom det är så lite folk på gymet vid den tiden så blir det verkligen effektivt och en timme eller en och en halv räcker gott och väl.
Dessutom har jag fyllt dessa dö-timmarna när jag förut var hemma och käkade och väntade typ. Dessutom så har jag kommit på att man kan sova på bussen så t.ex. idag när jag hade världens mensvärk i skolan och var så jääkla trött och VILLLE INTE TILL GYMMET så hamnade jag på bussen, ställde klockan på en halvtimme - sov och vaknade lagom tills vi rullade in i Palencia. Sedan var jag fit for fight för gymet igen. Jag menar, man blir ju inte nöjdare över sig själv om man går hem istället...

Och jag måste öven berätta en grej som ALLTID motiverar mig till att skita i oreokexen i maskinen på skolan eller till att pallra mig till gymmet. Det är ofta så att man kan unna sig. Självklart kan man unna sig, men det är också en lätt tanke för att kunna unna sig hela tiden. Jag har ju vait på gymet idag, jag kan unna mig en kaka. Och nästa dag är det samma visa. Och oreokex, jag älskar dem. Men då hjälper det att tänka "vem gynnar det att få ta en kaka? - mig? Hur gynnas jag? Min mage blir helt fucked up, jag lever kanske inte lika länge, gympasset blir nästan helt ogjort, jag kommer inte lika fort i form till sommaren - och jag villl väll ha ett sixpack? - och dessutom, för hur länge av njutning? Ett oreopaket på 6 kex räcker ungefär 5 minuter i ellinors ägo..." Och då blir det väldigt lätt att avstå. Inte för att jag förbjuder mig att käka, jag får äta allt, tror inte på dieter som ni vet. Men jag mår bäst av att äta som jag gör i normala fall.

jajaja. Som ni hör så är det mycke träning i mitt huvud just nu. Men självklart busar jag med barnen även om det inte blivit så mycket denna veckan just. Det går liksom som det ska gå här borta och jag kommer närmre och närmre detdär med att ringa ivan hehe.

En annan rolig sak är dessutom att jag, Clare och Amanda drar till Lisabon den 15-19 mars! Det ska bli så himla kul! Vi är långlediga från skolan och därför ska vi ta nattåget från Valladolid till Lisabon på fredagen och sedan stanna några nätter i Lisabon inan vi även besöker Porto som ligger norröver innan vi åker tillbaka till Spanien igen på tisdagen tror jag :) Vi ska köpa tågbiljetterna imorgon.

Nu ska jag chilla lite oh sätta på en film i vanlig ordning innan jag somnar. God natt på er!

Ibland är mobilkameran bra ändå hehe..
 

Vad gör du där nere på marken? DahDah fick jag till svar :)
 
Fast sen fattade jag. Man ska ju göra som brorsan...


Också fick vi lära oss svordomar.. Lite obekvömt att sitta bredvid nunnan när favoritordet är "puta" hehe..

 
RSS 2.0