ONSDAG TORSDAG FREDAG - Time flies

Hej!
Nu är det ju verkligen dags att blogga va?! 
Dagarna har gått så sinnessjukt fort att jag inte kan fatta att det gått 3 dagar sedan jag bloggade? Jag gillar inte riktigt utvecklingen. 

Iallafall! Generellt sett är den största nyheten att jag har börjat bön-vägra. Magen eh, fixar inte riktigt bönor 3 gånger om dagen om vi säger så... MEN jag behövde bara äta ris och ketchup en middag innan det plötsligt blev skitgod mat?! Pannkakor, soppa, mackor med banan, hamburgare, pasta med sås - allt utan bönor! Jag menar den enda böniga maten vi fått på 2 dagar är nu ikväll då vi åt empanadas fyllda med bönor. Det i sin tur gjorde inget eftersom det funkar om man åt med majonnäs. 

I onsdags var vi på baren också. Svin-kul! Dansade och hade oss. Min mobil dog men jag fick denna bilden av Sofia: 
Fin va? :) Sofia jag Christina och Charlotte 💕

Igår var verkligen en lugn dag men jag fick iallafall några bilder:


(Det roliga med denna bilden är att han tvättar sig. I däcket samlas regnvatten och där tvättade han sig :) )

Jag gjorde en treatbowl till kinkajousen av en kokosnöt. De blev helt till sig. Jag väljer att tro att de blev till sig över skålen framför vad som låg i den.. 

Har du mer har du mer!?

Idag har inte heller hänt så mycket. Jens kom tillbaka efter 3 dagar mitt ute i regnskogen. Som jag skrattade när han berättade att man inte skulle göra något iprincip. Sopa leriga gångar till turister. Tvisten var att där inte kom några turister. Han var enda volontärer och hade inget internet. Dessutom sket alla andra i att prata långsamt till honom så han fattade inget 😂 det slutade med att han ställde klockan på 4.30 Imorse för att han visste att solen gick upp 5. Han gick typ 2 h till närmsta busshållsplats när solen gått upp utan att berätta för någon 😂 så kom han hit iallafall. Kul för oss :) 

Jag har Skypea lite med mamma och pappa också och precis nu sitter jag, Charlotte, Jule, Christina och Sofia och spelar kort! Haaaade! 

Idag fixade jag lite kokosnöt till spidermonkeysen. Vägen till hjärtat går genom magen sägs det ju. (Hon håller kokosnöt i handen. Jag dör så söt.)

Leeeeeeo (Som tydligen heter Linoh?! ) 💕

Och en liten liten sengångare! 

Puss!


RSS 2.0